Foci

Fehér Csaba és Kabát Péter Újpesten folytatja

A lila-fehérek labdarúcsapatának két új szerzeménye korábban már szerepelt a klubnál, most két évre írnak alá.

Kovács Zoltán, az Újpest FC sportigazgatója jelentette be, hogy Fehér Csaba és Kabát Péter visszatér Újpestre, a következő napokban pedig alá is írják két évre szóló megállapodásukat – közölte a klub honlapja. Hozzátették, Kabát már mától a csapattal edz, Fehér pedig hétfőn csatlakozik a többiekhez.

A 35 éves Fehér Csaba Hollandiából tér haza, 2007 óta a NAC Breda csapatában szerepelt, de volt a PSV Eindhoven labdarúgója is, ahol viszont nem lépett sokszor pályára. Újpestre először 1996-ban igazolt, akkor három évet töltött a lila-fehéreknél. 2005-ben kölcsönjátékosként tért vissza a csapathoz egy fél idényre a 41-szeres válogatott, védőként és védekező középpályásként is bevethető futballista.

Kabát Péter 2008-ban, hét évnyi légióskodás után igazolt Újpestre, ahol két év alatt 30 gólt szerzett, majd szerződése lejártával tavaly nyáron Debrecenbe igazolt. A hajdúságiaknál nem volt jó szezonja, csak ötször volt eredményes, így a 33 éves, 16-szoros válogatott csatár most újból magára ölti a lila-fehér mezt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik