Foci

11-12 millió euró lehet Dzsudzsák ára

Holland lapértesülések szerint a magyar válogatott szélsőért 11-12 millió eurót fizethet az Anzsi Mahacskala együttese. Honfitársunk átesett az orvosi vizsgálaton.

Amint arról már írtunk, a Nemzeti Sport Online és az orosz Szport Ekszpressz cikke szerint közel az egyezség a PSV Eindhoven és a Roberto Carlost is a sorok közt tudó orosz klub között Dzsudzsák Balázs ügyében.

A fáma szerint honfitársunk rábólintott a megkeresésre, majd a holland egyesület sportigazgatója, Marcel Brands is elismerte , hogy az Anzsi komoly ajánlatot tett a szélsőért. Úgy hírlik, hogy Dzsudzsák szerdán Rómában vett részt orvosi vizsgálaton, a sports.ru beszámolója szerint gond nélkül átment a teszten.

Természetesen a holland lapok is kiemelt hírként kezelik a történteket, több lap is beszámolt a magyar válogatott játékos lehetséges elszerződéséről. Az ad.nl megjegyzi, egyelőre nem lehet tudni, mennyiért váltana klubot Dzsudzsák, ám a pletykák szerint mintegy 11-12 millió euró lehet a szélvészgyors játékos ára. Úgy hírlik maga a labdarúgó szezononként hárommillió eurót keresne.

Dzsudzsák Balázst 2015-ig köti jelenlegi szerződése a PSV-hez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik