Foci

Dzsudzsák elfogadta a dagesztáni ajánlatot?

Egyes hírek szerint a PSV magyar szélsője megegyezett az Anzsi Mahalacska csapatával, így Roberto Carlos csapattársa lehet. Dzsudzsák orvosi vizsgálaton van.

Az orosz Szport Ekszpressz is arról számolt be, hogy a holland PSV Eindhoven 24 éves szélsője megállapodott az orosz bajnokságban legutóbb a 11. helyen végzett klub vezetőivel.

Vörösbaranyi József, a játékos menedzsere az MTI érdeklődésére nem kívánta megerősíteni ezeket az információkat, annyit azonban elárult, hogy védence valóban Olaszországban vesz részt orvosi vizsgálaton.

“Az Anzsi már hivatalosan is jelezte, hogy tárgyal Dzsudzsákkal, a dolgok ezzel komolyra fordultak” – nyilatkozta Voetbal International honlapjának Marcel Brandsot, a PSV sportigazgatója.

Május közepén a Szport Ekszpressz azt adta hírül, hogy Dzsudzsákot Mahacskalába – Dagesztán fővárosába – várják, mivel sikerült megállapodnia az Anzsival az átigazolásról.

Az Anzsi Mahalacska legnagyobb sztárja jelenleg Roberto Carlos. A brazil világsztár idén februárban szerződött a dagesztáni csapathoz, az akkori hírek arról szóltak, hogy két és fél éves kontraktusa alatt nagyjából 10 millió eurót fog keresni. A klub tulajdonosa január óta a milliárdos orosz üzletember, Suleyman Kerimov.

Dzsudzsák a Debrecenben kezdte pályafutását, majd 2008-ban a PSV Eindhovenhez igazolt, amellyel holland bajnoki címet nyert. Az eindhovenieknél meghatározó futballista lett, a mostani szezonban bronzérmet nyert a csapattal. A 37-szeres magyar válogatott játékost szóba hozták angol, olasz, spanyol és német élklubokkal is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik