Foci

Király kezd a kapuban San Marino ellen

A San Marino elleni Eb-selejtezőn két csatárral áll fel a magyar válogatott, Egervári Sándor több helyen is változtatott a pénteki kezdőcsapaton.

A magyar labdarúgó-válogatott San Marinóban játszik Európa-bajnoki selejtezőt kedden este, a mérkőzés 20 óra 30 perctől kezdődik.

A válogatott délelőtti programjában félórás könnyű átmozgató edzés szerepelt, a játékosok a szálloda melletti füves kispályán végeztek labdás gyakorlatokat, majd sétáltak egyet a környéken – írja az mlsz.hu oldal.

Előtte Egervári Sándor kihirdette a ma esti kezdőcsapatot, amely több helyen is változott a Luxemburg elleni mérkőzésen (1-0 ide) pályára lépő együtteshez képest. A kapuba visszakerül Király Gábor (Bogdán Ádám ismét a kispadra kerül), a támadósorban pedig ezúttal a pénteki mérkőzés második félidejében szereplő két csatár, Szabics Imre és Németh Krisztián kap szerepet – Tököli Attila helyett.

A magyar válogatott kezdőcsapata:
Király Gábor – Vanczák Vilmos, Lipták Zoltán, Juhász Roland, Laczkó Zsolt – Elek Ákos – Koman Vladimir, Hajnal Tamás, Dzsudzsák Balázs – Szabics Imre, Németh Krisztián

Ajánlott videó

Olvasói sztorik