Foci

Spanyol siker a Patriots stadionjában

A világ- és Európa-bajnok spanyol válogatott barátságos mérkőzésen 4-0-ra nyert az amerikaiak ellen Bostonban.

Bár amerikai focit miatt egy ideig nem mennek ki a nézők a háromszoros Super Bowl-győztes New England Patriots meccseire, azért volt mit nézni a Gillette-stadionban tegnap.

A világ- és Európa-bajnok spanyol fociválogatott találkozott az USA legjobbjaival, a hispánok már a félidőben három góllal vezettek. A vége 4-0 lett, a “soccer” a spanyol varázslóknak köszönhetően talán újabb négyzetcentimétert hódított el az amerikai focitól a tengerentúlon.

Eredmény – barátságos labdarúgó-mérkőzés
Egyesült Államok – Spanyolország 0-4 (0-3)
Boston, Gillette-stadion, 60 ezer néző

gól: Cazorla (27., 41.), Negredo (32.), F. Torres (73.)

USA: Howard – Spector, Lichag, Onyewu (Goodson. 46.), Ream – Rogers (Dempsey, 46.), Jones (Bradley, 46.), Kjlestan, Maurice Edu (Cherundolo, 46.) – Agudelo (Bedoya, 65.), Altidore (Wondolowvski, 46.)

Spanyolország: Reina (Iker Casillas, 76.) – Sergio Ramos (Capdevila, 65), Piqué, Albiol, Arbeloa – Xabi Alonso, Busquets (Bruno, 46.), Cazorla; Silva (Borja Valero, 65.), Villa (Iniesta, 46.), Negredo (Fernando Torres, 46.)

A júliusi Copa Americára címvédőként készülő brazil labdarúgó-válogatott barátságos mérkőzésen gól nélküli döntetlent játszott a világbajnoki ezüstérmes holland csapattal.

A két együttes a tavalyi világbajnokság negyeddöntőjében is találkozott egymással, akkor a hollandok 2-1-re diadalmaskodtak.

Eredmény – barátságos labdarúgó-mérkőzés
Brazília-Hollandia 0-0
kiállítva: Ramires (79., Brazília)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik