Foci

Hiddink lehet a Chelsea edzője

A török labdarúgó-válogatottat irányító Guus Hiddink szívesen leülne a londoni klub megüresedett kispadjára.

A 64 éves szakembernek még egy év van vissza a szerződéséből, azonban az angol The Sun értesülései szerint Roman Abramovics, az angol klub orosz tulajdonosa kész kompenzációt fizetni a török szövetségnek.

Guus Hiddink egy félreérthetetlen üzenetet küldött a milliárdosnak: „Soha nem mondtam senkinek azt, hogy folytatom a törökországi munkát. Tele vagyok energiával, bírnám a mindennapi terhelést is. Úgy érzem többet is tudnék dolgozni, így egy klubcsapat vezetőedzői állása feküdne most nekem a legjobban. Ezt még nem mondtam el a török szövetség elnökének (Mahmut Özgener – a szerk.), de ő egy intelligens ember, biztosan követi a világsajtót. Még nem volt hivatalos megkeresésem, úgyhogy semmit sem tudok garantálni” – mondta a holland, aki a fáma szerint jövő héten, a Belgium elleni Eb-selejtező után leül egyeztetni Abramoviccsal.

Hiddink korábban már irányította a Chelsea szakmai munkáját, 2009-ben három hónapot töltött Londonban Luiz Felipe Scolari menesztése után. FA-kupát nyert a gárdával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik