Foci

Hatalmas verést kapott az U19-es válogatott

A törökországi labdarúgó Európa-bajnoki selejtező elitkörében a mieink 6-1-re kaptak ki a házigazdától. Szepessy László csapata hármas emberhátrányban fejezte be az összecsapást.

A magyar U19-es labdarúgó válogatott kedden a németektől szenvedett 3-0-s vereséget, így lett volna mit kijavítani a Törökország elleni találkozón. Ennek ellenére borzalmasan kezdtek a mieink az antalyai mérkőzésen, hat perc eltelte után már két góllal elhúzott a félholdas válogatott.

A vesszőfutásnak egy időre vége szakadt, de az első félidő lefújása előtt érkezett a harmadik török találat is, ráadásul Ponczók Csaba egy becsúszása után a kiállítás sorsára jutott, így szinte reménytelen helyzetbe került a magyar csapat.

A 46. percben aztán valamennyi remény csak felcsillant, Ugrai Roland szépíteni tudott. Nem sokkal később azonban Kovács István megkapta második sárga lapját is, kilencen maradtak a mieink.

Egy ideig még tartottuk magunkat, de aztán érkezett az újabb török gól, valamint – minő meglepetés – a harmadik kiállítás: ezúttal Izing Martin előtt villantotta a piros lapot a román játékvezető. Nyolc játékos ellen a törökök még kétszer találtak be az utolsó percekben, Magyarország U19-es válogatottja 6-1-es vereséget szenvedett.

Eredmény – U19-es válogatott mérkőzés
Törökország – Magyarország 6-1 (3-0)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik