Foci

Pisanjuk a Kecskeméthez igazolhat

Közel került az Európa Liga-szereplő kecskeméti labdarúgócsapathoz a kanadai-ukrán kettős állampolgárságú Igor Pisanjuk.

A KTE-Ereco vezetősége arról tájékoztatja a csapat szurkolóit, hogy a klub előrehaladott tárgyalásokat folytat a kanadai-ukrán kettős állampolgár Igor Pisanjukkal – olvasható a lila klub hivatalos közleménye a csapat weboldalán. A 21 éves, korábbi ferencvárosi labdarúgóval 2+1 éves szerződést kíván kötni a klub. Rózsa Pál tulajdonos tájékoztatása szerint a megállapodás küszöbén járnak a felek, így hamarosan aláírhatják a szerződést.
Pisanjuk a Ferencváros első csapatában 2008. április 5-én mutatkozott be, a másodosztályban. 2009 tavaszán a Fradi bajnokcsapatának tagja volt, és feljutott az első osztályba. 2010-ben fél évet az NB II-es Szolnoki MÁV csapatánál játszott, amellyel szintén megnyerte a második vonal küzdelmeit. A 2010/11-es bajnokságot a Ferencváros első csapatánál kezdte el, de augusztusban – egy évre – újra a szolnoki csapathoz került kölcsönbe.

2010. december 2-án a Ferencváros és Pisanjuk közös megegyezéssel szerződést bontott, majd a támadó hazaigazolt. Tomislav Sivic, a KTE szakvezetője korábban azt nyilatkozta, öt játékos nevét írta fel arra a papírra, melyen az átigazolanbdó játékosok szerepelnek. Négyen magyarok, egy játékos pedig légiós (a hírek szerint a szolnoki Jokic).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik