Foci

Eto’o nem megy Madridba

Az FC Internazionale kameruni sztárlabdarúgója, Samuel Eto'o nem kíván foglalkozik azzal a sajtóértesüléssel, amely szerint a Real Madridhoz igazolna.

A 30 éves csatár nyílt levélben próbálta meg megnyugtatni a jövőjéért izguló milánói szimpatizánsokat, s utalt arra, hogy bár a szurkolók többször rasszista megjegyzésekkel illették, szerinte nem történt semmi olyan, ami távozásra bírná.

Eto’o a Real Madrid ősi riválisától, az FC Barcelonától érkezett 2009-ben az Internazionaléhoz, s a csapattal tavaly megnyerte a Bajnokok Ligáját, az olasz bajnokságot és a nemzeti kupát is.

A kameruni egyébként a Real Madrid kötelékébe is tartozott, ám 1997-ben a királyi gárda B csapata kiesett a másodosztályból, a spanyol harmadik vonalban pedig nem játszhat unión kívüli labdarúgó, így kölcsönbe ment. Előbb a Leganés, majd az Espanyol és a Mallorca együttesét erősítette, utóbbi végleg megszerezte 2000-ben. A szigetlakóknál számtalan alkalommal tört borsot a Real Madrid orra alá, emellett, többször i hangoztatta, hogy esze ágában sincs a blancókhoz szerződni, majd 2004-ben aláírt a Barcához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik