Foci

A rendőrök is készülnek a Diósgyőr bajnoki címére

A rendőrség megerősített létszámmal biztosítja Mezőkövesden szombaton a DVTK labdarúgócsapatának vendégszereplését az NB II-ben.

A szombaton 17 órakor kezdődő Mezőkövesd-Zsóry SE – DVTK rangadóra várhatóan több ezer vendégszurkoló érkezik vonattal, autóbuszokkal, személyautókkal. Emiatt Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain a mérkőzés napján a gépjárműforgalom jelentős megnövekedése, illetve a szurkolók utazásának biztosítása érdekében Miskolc, valamint Mezőkövesd területén a rendőrség fokozott ellenőrzéseket tart – közölte Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Elmondta azt is: a mérkőzés napján Miskolcról 15 órakor induló vonathoz a vasúttársaság külön kocsikat csatol, rendőrök a szerelvényen is lesznek, miként biztosítják a DVTK szurkolók által szervezett autóbuszokon utazók kísérését is.

A Diósgyőr három fordulóval a vége előtt nyolcpontos előnnyel vezeti az NB II Keleti csoportját, így ha legyőzi a harmadik Mezőkövesdet, akkor már biztosan bajnok és feljutó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik