Foci

Siófokon nyert a Honvéd

A Budapest Honvéd együttese 3-1-re nyert a Monicomp Liga utolsó, 30. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén.

A siófoki első félidőben a csapatok nem kényeztették el a szurkolókat, a drukkerek azonban így is láthattak két gólt: a hatodik percben Danilo szerezte meg a fővárosiaknak a vezetést, majd a játékrész hajrájában Homma egalizált.

A második felvonás hatodik minutuma ismét budapesti gólt hozott, Ivancsics szöglete Délczeg fejéről pattant a hazai kapuba. Kisvártatva tovább növelhette volna előnyét a Honvéd, Danilo azonban mellébólintott. A túloldalon Tusori hozott frászt a vendégekre egy távoli bombával, a labda azonban elkerülte jobb felsőt.

A hajrában még a csereként beálló Czár is betalált egy kapitális védelmi hiba után, a Honvéd így 3-1-es győzelemmel búcsúzott a szezontól.

Eredmény – Monicomp Liga, 30. forduló
Siófok, 1000 néző, Vezette: Kulcsár Katalin
BFC Siófok – Budapest Honvéd FC 1-3 (1-1)

BFC Siófok: Molnár – Mogyorósi, Márton (Graszl, 56.), Fehér, Novák – Csordás, Ludánszki (László, a szünetben), Tusori, Melczer – Homma, Délczeg (Isaac, 75.) Vezetőedző: Ifj. Mihalecz István

Bp. Honvéd: Kemenes – Horváth, Debreceni, Lovrics, Hajdú – Akassou, Hidi – Vernes 8Vécsei, 73.), Zelenka (Nagy G. 35.), Ivancsics (Czár, 81.) – Danilo Vezetőedző: Supka Attila

Gólszerző: Danilo (6.), Délczeg (51. – öngól), Czár (89.) illetve Homma (40.)

Sárga lap: Mogyorósi (18.), Novák (24.), Márton (46.), Melczer (67.), Tusori (88.) illetve Zelenka (25.), Vernes (48.)

Piros lap:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik