Foci

City: 170 millió euró Ronaldóért?

Egyes értesülések szerint a manchesteri klub tárgyal a Real Madriddal Cristiano Ronaldo átigazolásáról, a City azonban tagad.

Indul az átigazolási szezon – és persze ezzel együtt jár, hogy folyamatosan újabb és újabb találgatások, híresztelések látnak napvilágot a futball világából. Az idei nyár egyik főszereplője biztosan a Manchester City lesz: az angol klub részéről újabb sztárigazolások várhatóak, miután jövőre már a Bajnokok Ligájában is elindulhatnak.

A The Sun című angol lap arról számol be, hogy a City nagyjából 170 millió eurót is fizethet a Real Madrid aranylabdás sztárjáért, a portugál Cristiano Ronaldóért, akinek a fizetésén sem spórolnának. Egyes spanyol források szerint a két klub tárgyal az üzletről, de az angolok részéről tagadták a híreszteléseket, elmondásuk szerint bár Ronaldo nagyszerű játékos, de nem szerepel a ManCity átigazolási céljai között. Könnyen lehet, hogy ennek ellenére a nyár egyik átigazolási sagája kezdetét vette.

Szintén a manchesteri együttest érintő hír, hogy Carlos Tévez a Radio Del Plata elnevezésű argentin rádiónak úgy nyilatkozott, el akarja hagyni jelenlegi egyesületét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik