Foci

Szalaiék a német slágerlistán!

Egyik lelkes szurkolója zenét írt a Mainz labdarúgó csapatának. A klub legújabb indulóját hamarjában lemezre énekelték. A nóta olyan jól sikerült, hogy a német slágerlista 73. helyére szaladt fel. Hallgasd meg a dalt!

A német bajnokság 5. helyén záró Mainz játékosai egy időben góljaikat követően térdre vágták magukat és gitárszólót utánozva ünnepeltek. A „szólógitáros” sérüléséig gyakorta a magyar válogatott Szalai Ádám volt. A német média Bruchweg Boys névre keresztelte a csapatot.

A rocker labdarúgók láttán, de még inkább az EL szereplés kiharcolásán felbuzdulva egyik mainzi szurkoló Ich werd’ immer Mainzer sein címmel új csapatindulót írt, amelyet megmutatott Christian Heidel sportigazgatónak. A vezetőnek lecsapott az ötletre, és néhány változtatással levédette a dalt.

A St. Pauli elleni szezonzárón már az új csapatindulóra vonultak fel a játékosok. A dalt a szurkolók azonnal megkedvelték, mi több a német slágerlistán csapatot éltető nóta a legjobb 100-ba, egészen pontosan a 73. helyre robogott fel.

A dalt 99 centért lehet letölteni a musicload.de oldalról, amiből 49 cent a Mainzot illeti. Egy hétvége alatt a dal több, mint 500 letöltést produkált, ami bevételnek sem elhanyagolható. Minden esetre valószínűsíthető, hogy a Mainz nem tér át a zene bizniszre, megmarad a labdarúgás mellett.

Hallgasd meg a dalt!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik