Foci

Ismét a válogatottban bizonyíthat a Vidi kapusa

Mladen Bozsovics, a Videoton montenegrói kapusa meghívót kapott hazája válogatottjától a soron következő Eb-selejtezőre.

Mladen Bozsovics, a Videoton montenegrói válogatott kapusa eddig 14-szer állhatott a vonalra hazája válogatottjában. A vidi.hu cikke szerint ez a szám tovább nőhet, ugyanis a hórihorgas kapust behívták a Bulgária elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre. A podgoricai összecsapásra június 4-én kerül sor, május 28-án kell csatlakoznia a kerethez és június 7-én térhet vissza.

A montenegrói együttes eddig nagyszerűen teljesít az Eb-selejtezőben, négy meccs után veretlen a gárda, három győzelem és egy döntetlen az eddigi mérleg. Bozsovics védte mind a négy mérkőzésen a kaput, gólt pedig egyelőre még nem kapott, pedig csapata már a Wembleyben is vendégeskedett – 0-0-ás döntetlent játszottak Angliával. Montenegrót csak jobb gólkülönbségének köszönhetően előzi meg a szigetországi együttes a G csoportban.

Az októberi Anglia – Montenegró mérkőzés összefoglalója:


Hír még a Videoton háza táján, hogy a Győr ellen kiállított Lencse László kétmeccses eltiltást kapott a szövetségtől. A támadó így Gosztonyi Andráshoz hasonlóan az Újpest elleni szezonzáró mellett a következő idény első bajnokiját is kihagyni kényszerül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik