Foci

Sagna szerint Fabregas marad

Csapattársa szerint jövőre is az Arsenalban focizik majd a spanyol válogatott katalán középpályása, akit jó ideje csábít nevelőegyesülete, a Barcelona.

Bacary Sagna kategorikusan kijelentette, biztos benne, hogy a karmesterként alapembernek számító világbajnok jövőre is az Emirates Stadionban fut majd ki a gyepre.

Fabregast az előző átigazolási szezonban majdnem megszerezte a Barcelona, amely régóta szemezget a játékossal, a tranzakció végül nem jött létre.

“Természetesen nálunk marad, érvényes szerződése van. Ő a mi kapitányunk” – mondta Bacary Sagna. “Sajnálatos, hogy a szezon végére ismét megsérült, de hamarosan visszatér. Nagyon nagy szükségünk van rá, mert remek játékos. Nagyon várom, hogy újra vele játsszak” – szólt a kissé csöpögős nyilatkozat.

Sagna beszélt Arsene Wengerről is, aki idén minden sorozatban a végsőkig harcban tartotta csapatát, ám aztán minden trófeáról lemaradt :

“Mindenki 200 százalékkal mögötte áll. Ő a megfelelő a csapat élére. Rengeteget adott a klubnak, a játékosoknak. Vele szeretnénk dolgozni keményen a jövőben.

AJÁNLOTT LINK:

Fabregas marad (sport.co.uk)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik