Foci

Elnököt vert a magyar válogatott játékos?

Az Aramis futsalklub elnöke, Soós Ferenc szerint Madarász János ököllel az arcába vágott.

A Rába ETO csapata hétfőn hazai pályán legyőzte az Aramis együttesét a bajnokság elődöntőjében, így két győzelemre van a finálé kiharcolásától.

A kisalfold.hu szerdai cikke szerint ugyanakkor a hármas sípszóval nem ért véget a csata. Soós Ferenc, a vendég együttes elnöke azt mondta a megyei portálnak, hogy a többszörös magyar válogatott Madarász Jánossal a mérkőzést követően összeszólalkoztak, majd a játékos utánament és ököllel bemosott neki egyet. Madarász ezt követően a játékvezetői öltözőbe ment, ahol azt kérte a bíróktól, vegyék jegyzőkönyvbe, hogy Soós illuminált állapotban sértegette, majd a futsalos a vállára tette a kezét, az elnök le akarta azt söpörni, ekkor érhetett hozzá. A játékos a kisalfold.hu megkeresésére is cáfolta, hogy ütött volna.

Soós ugyanakkor az ittasságot cáfolta, mivel elmondása szerint autóval tette meg a Budapest–Győr távolságot, és a három gyermeke is vele volt. A játékvezetők mind a két fél nyilatkozatát a már lezárt jegyzőkönyvhöz csatolták. Az Aramis első embere még fontolgatja a feljelentést, mert már 25 éve ismeri Madarász Jánost.

Drucskó Zoltán, az ETO ügyvezetője elárulta, kivizsgálást és fegyelmi vizsgálatot rendeltek el az ügyben, ennek lezártáig nem kívánnak nyilatkozni a történtekkel kapcsolatban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik