Foci

Van der Vaart boldogan marad a Spursnél

Nem sajnálja a hollandok klasszis támadója, hogy a Tottenham lemaradt a Bajnokok Ligáját érő helyezésekről.

Rafael van der Vaart egy évvel ezelőtt a Real Madridtól érkezett a londoni csapathoz, az átigazolási időszak utolsó utáni pillanatában. Megváltóként várták, végül 13 gólig jutott a bajnokságban.

A Tottenham kénytelen átadni helyét a Manchester Citynek, már ami a három nagy (Manchester United, Chelsea, Arsenal) mögötti szerepkört illeti. Így a Spurs csak az Európa Ligában indulhat a következő szezonban.

“Nem vágyódom el a csapatból csak azért, hogy játszhassak a Bajnokok Ligájában. Még egy évet biztosan itt maradok Londonban. Nagyon élveztem az idei szezont, meglátjuk, milyen lesz a következő. Természetesen a nemzetközi szereplésért küzdöttünk, és ez végül az Európa Liga-indulásban teljesedett ki,. Jó tapasztalat lesz, és szép trófea” – hangzott a végén már meglehetősen magabiztos nyilatkozat Rafael van der Vaart részéről.

A Tottenham a hétvégén 2-0-ra legyőzte a Liverpool együttesét az Anfield Roadon, így visszaszerezte az ötödik helyet a Pooltól – ugyanis még az is veszélyben volt (van).

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik