Foci

Megvan a Juve új edzője?

A hírek szerint a torinóiak korábbi csapatkapitánya, Antonio Conte váltja a szezon végén Luigi Delnerit.

A Juventus tragikus idei szereplése úgy tűnik, ismét edzőváltásra szánták el magukat a klub vezetői, a tavaly nyáron kinevezett Luigi Delneri távozhat a csapattól. Az olasz rekordbajnok új vezetőedzőjéről már hetek óta találgat a sajtó, egy időben a legnagyobb esélyesnek Walter Mazzarri, a Napoli mestere tűnt, de szóba került Luciano Spalletti, Roberto Mancini, Louis van Gaal és André Villas-Boas neve is.

A legfrissebb olaszországi hírek szerint azonban Antonio Conte lesz a befutó, aki 1992 és 2004 között játékosként szerepelt a Zebráknál, és a klub egyik emblematikus figurája lett.

Conte ebben a szezonban a Siena mestere volt, nem is eredménytelenül: a másodosztályú toszkán kiscsapattal feljutott a Serie A-ba. Bár hivatalos bejelentés még nincs, de könnyen lehet, hogy a volt olasz válogatott középpályás a következő szezont már Torinóban kezdi.

A Juventus egy fordulóval a vége előtt hetedik az olasz bajnokságban, és már csak minimális esélye maradt a nemzetközi kupaszereplés kiharcolására.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik