Foci

Pirlo maradna a Milanban

Jövőre is az olasz bajnokcsapatban szeretne játszani Andrea Pirlo, az együttes veterán középpályása.

A 2006-ban világbajnokságot nyert futballistát az elmúlt időszakban többször hírbe hozták a Juventusszal – egyes források szerint már a megállapodás is megszületett -, milánói szerződése ugyanis a mostani idény végén lejár.

“Semmi sem igaz a Juventusszal kapcsolatos pletykákból” – nyilatkozta Pirlo a Corriere dello Sera című napilapnak. “Ha már aláírtam volna ott, akkor miért akarnék tárgyalni a Milannal? Akár újabb tíz évet is el tudnék itt tölteni. Az elkövetkező napokban egyeztetek majd Adriano Galliani alelnökkel, és remélhetőleg megszületik a végleges döntés.”

A 31 éves játékos mellett egyelőre a 35 esztendős holland Clarence Seedorf, a 33 éves Massimo Ambrosini és a 35 éves Alessandro Nesta sem kapott új szerződést a milánói bajnokcsapatnál, pedig mindannyiuk kontraktusa lejár június végén.

“Eljött az idő, hogy a klub tájékoztasson minket a szándékairól” – mondta Pirlo. “Ha nincs többé szükség az idősebb futballistákra, akkor sincs semmi probléma. Igaz, én továbbra is fiatalnak érzem magam, szerintem három-négy évig még magas szinten tudnék játszani.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik