Foci

Ronaldo fejbe lőtte, megajándékozta

Christiano Ronaldo fejbe lőtt egy nézőt. A vérző orrú férfit ápolni kellett. A portugál sztár vétlen volt a balesetben, a meccs végén ennek ellenére megajándékozta a szerencsétlenül járt szurkolót.

Christiano Ronaldo a tegnapi Getafe elleni bajnokin egy felszabadító rugás alkalmával olyan szerencsétlenül bikázott a labdába, hogy az az első sorokban ülő szurkoló orrán landolt. A nézőnek eleredt az orra vére, ápolni kellett, de aligha csak ezért marad számára emlékezetes a mérkőzés.

A portugál sztár a sípszót követően kisétált a szektorhoz, nemes egyszerűséggel levette mezét, majd azt egy tisztára cserélve megajándékozta vele a pórul járt szurkolót.

Christiano Ronaldo nemes gesztusa:


Cristiano Ronaldo gave a t-shirt fans for broken… by pklora7

Ronaldónak jó kedve lehetett, mert a Getafénak berámolt mesterhármasával 37 gólnál tart a spanyol gólvadászatban. Ezzel vezeti a góllövőlistát és csak egy góllal van elmaradva a Telmo Zarra (1950-51) és Hugo Sánches (1989-90) által holtversenyben elért 38 gólos spanyol csúcstól. Az utóbbi két meccs hét gólos mutatóját figyelembe véve már nem érdemes fogadni az új csúcstartó nevére. A spanyol szövetségben a legjobb góllövőnek járó díjra talán már vésik is a C betűt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik