Foci

Fradi-feltámadás után döntetlen

A Zalaegerszeg már 4-1-re is vezetett a Ferencváros otthonában a Monicomp Liga 28. fordulójában, mégsem nyert.

Micsoda kielncven percet produkált a két csapat! Bő negyed óra után már a hálóban táncolt a labda, Turkovs játszott Balázshoz, aki lövésre szánta el magát, ezt még blokkolni tudta Csizmadia, Szalai azonban a hálóba vágta a kipattanót. Még fel sem ocsúdhatott a sokkból a Fradi, máris kettő volt közte, a leshatáron kilépő Balázs gyönyörűen emelt át Haber fölött.

Ha mindez nem lett volna elég a zöld-fehér híveknek, szűk tíz perccel később a nagyon aktív Turkovs iratkozott fel a góllövőlisátra, Balázs tálalt elé egy kontra után.

Nem adta fel a Ferencváros! Abdi sprintelt az alapvonalhoz egy labdáért és a középre berobbanó Schembri fejéra rajzolta azt. Nem sokkal később Pölöskey is betalálhatott volna, fejese azonban kifelé jött a kapufáról. Ezután újfent jött a kék-fehér gól, Kamber bombázott kapásból a hálóba, 1-4-nél érte a csapatokat a szünet.

A második félidőre a Fradi jött ki harapósabban, az 56. percben pedig csökkentett hátrányán a hazai gárda, Pölöskey csúsztatott a léc alá. Az események továbbra is futószalagon jöttek, helyzet itt is, ott is, majd a csereként beálló Heinznek köszönhetően lőtávolon belülre ért az FTC – dicséret illeti a találat előtt labdát szerző, majd gólpasszt adó Juniort.

Kamber ezt követően eldönthette volna a meccset, de miután beültette a hintába Tutoricot, a hosszú sarok fölé tekert – ha passzol, szinte biztos, hogy gól. Meg is bosszulta magát a kihagyott ziccer: egy baloldali beadás után Schmebri elé került a labda, a máltai pedig Vlaszák hóna alatt a hálóba bombázott, 4-4!

Eredmény – Monicomp Liga, 28. forduló
Budapest, Albert Stadion, 2000 néző, Vezette: Kassai Viktor

Ferencváros – Zalaegerszeg 4-4 (1-4)

Ferencváros: Haber – Balog, Csizmadia, Tutoric, Rodenbücher (Józsi, 28.) – Abdi (Heinz, 54.), Stanic (Dragóner, 84.), Morales, Junior – Schembri, Pölöskey Vezetőedző: Prukner László

Zalaegerszeg: Vlaszák – Szalai (Kocsárdi, 63.), Miljatovic, Bogunovic, Panikvar – Simonfalvi (Rajcomar, 80.), Kamber, Horváth A. (Delic, 57.), Balázs – Turkovs Vezetőedző: Csank János

Gólszerző: Schembri (34., 83.), Pölöskey (56.), Heinz (74.) illetve Szalai (16.), Balázs (18.), Turkovs (27.), Kamber (38.)

Sárga lap: Abdi (25.), Morales (69.), Csizmadia (73.), Pölöskey (90.) illetve Kamber (42.), Szalai (60.)

Piros lap:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik