Foci

Juhász kifakadt a játékvezetőre

Az Anderlecht együttese pénteken Tőzsér Dániel csapatától, a Genktől kapott ki pénteken a belga bajnokság felsőházi rájátszásában.

Pénteken magyar rangadót rendeztek a belga Jupiler League-ben és a hazai pályán játszó Racing Genk úgy is nyerni tudott 1-0-ra, hogy a mérkőzést végigjátszó Tőzsér Dániel a 63. percben büntetőt rontott.

Juhász Roland is a pályán töltötte a 90 percet, amikor pedig a mérkőzést kellett értékelnie, leginkább a játékvezető munkásságával volt elfoglalva.

„Nem szeretnék többet a játékvezetéssel foglalkozni, de a bírók ellenünk vannak a rájátszásban. Természetesen a játékvezető is hibázhat, ő is ember. De az, hogy hétről-hétre ellenünk fújnak nagy hátrányt jelent számunkra” – idézi az Anderlecht honlapja a magyar válogatott védőt, aki azt nehezményezte, hogy míg a vendégek ellen befújtak egy tizenegyest, addig hazai oldalon, David Hubert kezezése után elmaradt a sípszó és a pontrúgás.

„Ha az egyik oldalon megadsz egy könnyű büntetőt, akkor tedd azt a másikon is. Hazai pálya volt, ráadásul a hajrában jártunk, szerintem nem merte megtenni, félt a hazai szurkolóktól.”

A mérkőzés összefoglalója (Tőzsér kihagyott büntetője 3:45-től; Juhász az 5:00-tól látható jelenet miatt fakadt ki):

A Genk csapata jelenleg 47 ponttal vezeti a belga bajnokság felsőházi rájátszását. A Standrad Liége három ponttal lemaradva a második, az Anderlecht 41-el a harmadik. A bajnokságból még három forduló van hátra, az első két helyezett indulhat a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik