Foci

Koeman tanácsa Dzsudzsáknak

A Hollandiában légióskodó Fehér Csaba, valamint a magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya, Erwin Koeman beszélt a szélsőről.

Fehért és Koemant a holland Nusport interjúvolta meg Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott és a PSV Eindhoven húzóembere kapcsán, mivel Dzsudzsák neve nap mint nap felbukkan az átigazolási pletykarovatokban, sorra boronálják össze európai élcsapatokkal.

A NAC Breda labdarúgója szerint a szélsőnek mindenképpen maradnia kellene jelenlegi csapatánál, amennyiben a PSV a következő szezonban indulhat a Bajnokok Ligájában. Ha nem, abban az esetben Fehér Csaba el tudná képzelni honfitársunkat az Arsenalban is, mivel az Ágyúsok által képviselt támadójáték passzolna Dzsudzsák képességeihez, míg például egy Bolton típusú defenzív gárdában nem tudna jól teljesíteni.

Erwin Koeman azt emelte ki, hogy a folyamatos játéklehetőség a legfontosabb Dzsudzsák Balázs számára: „túl sok magyar játékos csak kispadozik külföldön, így egy Real Madrid- vagy Barcelona-szintű klub túlzás lenne, ugyanakkor egy másik spanyol élcsapat jó választás lenne” – mondta a magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik