Foci

Garami kitette Szatmárit a keretből

Az MTK kapusa a Debrecen elleni szerdai bajnokin követett el fegyelmi vétséget, alighanem a lecserélése utáni nyilatkozatával.

A Debrecen 3-1 arányban megverte az MTK-t a Monicomp Liga 25. fordulójában. Pátkai góljával még vezetett a fővárosi csapat, de Simac és Ramos távoli lövésével fordított a Loki. A két gólt követően Garami József lecserélte Szatmári Zoltánt, a csapat kapusát.

A mesteredző a mérkőzést követően elmondta, még sohasem cserélt kapust pályafutása alatt, csak abban az esetben, ha az megsérült. Most viszont úgy érezte, meg kell lépnie ezt. Később hozzátette, betelt nála a pohár, hiszen a szezon folyamán sok potyagólt kapott a gárda.

A lecserélést követően Szatmári a Duna TV-nek azt nyilatkozta, sajnálja, hogy miatta tart ott az MTK, ahol. Érdekes nyilatkozat volt, annyi szent.

Feltehetően erre reagált a klub csütörtökön szűkszavú közleményben:

“A szerdai DVSC-MTK bajnoki mérkőzésen Szatmári Zoltán fegyelmi vétséget követett el, melynek következményeiről döntött a szakvezetés.

Garami József szakmai igazgató határozatlan időre az NB II-es csapathoz irányította át kapusunkat. Szatmári Zoltán ezen kívül a klubtól is a vétség súlyának megfelelő büntetést kap.”

Mindez azt jelenti, hogy a Szolnok elleni szombati hazai mérkőzésen minden bizonnyal Hegedűs áll majd a kapuban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik