Foci

“A Barcások sírtak, mint a kisbabák”

Emmanuel Adebayor, a Real Madrid támadója szerint a katalánok játékosai a földön fetrengtek, ha csak hozzájuk értek.

Meglehetősen parázs hangulatú csatát hozott tegnap este a Real Madrid-Barcelona Bajnokok Ligája-elődöntő, ahol a vendégek Messi két góljával 2-0-ra nyertek, míg a királyi gárda a 63. perctől emberhátrányban futballozott Pepe kiállítása miatt, ráadásul José Mourinhót is a lelátóra zavarták.

A Real vezetőedzője úgy reagált, az UEFA az ENSZ UNICEF segélyalapja miatt részesíti előnyben a katalánokat, később pedig a gárda támadója, a mérkőzésen sárga lapot is begyűjtő Emmanuel Adebayor már az ellenfél viselkedését kritizálta.

“Talán szabálytalan volt Pepe, de nem hiszem, hogy ez piros lapot ért. A futball a férfiak játéka, de amikor a Barca ellen játszol, és hozzájuk érsz, a földön sírnak, mint a kisbabák. Én háromszor léptem pályára ellenük, mindig tízen maradtunk a végére. Mindenki a fair játékról beszél velük kapcsolatban, de szerintem nagyon messze állnak ettől. Az edzőjük, a szurkolóik és a cserejátékosok is mindig sírnak. A Barcelona fantasztikus klub, nagyszerű játékosokkal, de ezt a viselkedést be kell fejezniük” – öntötte ki mérgét a togói támadó.

A BL elődöntőjének visszavágóját jövő hét kedden rendezik, Barcelonában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik