Foci

Vezetett, de kikapott az MTK

Második mérkőzését is megnyerte Kondás Elemér irányításával a címvédő Debrecen: a hajdúsági együttes 3-1-re győzte le az MTK-t a labdarúgó Monicomp Liga 25. fordulójában.

Létfontosságú volt a mérkőzés a kiesés ellen küzdő MTk számára, a Loki viszont egészen magabiztos, 5-1-es győzelemmel jelentkezett az új edzővel az előző körben, jelezvén, nem felejtettek el focizni.

Meglepetésre az MTK szerzett vezetést szűk negyedóra elteltével, ezúttal Pátkai talált be (0-1). A fővárosiak a Ferencváros ellen is vezettek a hétvégén, de akkor 3-1-re kikaptak. Most is ez volt a koreográfia.

A hazaiak ugyanis nem estek kétségbe, és kisvártatva két távoli bombával már előnyben voltak, először Simac (1-1), majd Ramos lőtt Szatmári kapujába (2-1), amelyek után Garami mester lecserélte a hálóőrt! A mesteredző ilyet még nem tett pályafutása során.

A második félidőben kissé visszavett az iramból a debreceni gárda, ám a vendégek nem találtak fogást rajtuk. Coulibaly a 75. percben szerzett találatával eldöntötte a három pont sorsát, a bajnok félgőzzel is könnyedén hozta a mérkőzést.

Eredmény – Monicomp Liga, 25. forduló:
Debrecen, 2500 néző, vezette: Szilasi
Debreceni VSC-TEVA – MTK Hungária 3-1 (2-1)
DVSC: Novakovic – Bernáth (Nagy Z. 15.), Simac, Szűcs, Fodor – Bódi, Ramos, Czvitkovics (Spitzmüller 66.), Szakály P. – Yannick (Farkas II B. 70.), Coulibaly. Vezetőedző: Kondás Elemér
MTK: Szatmári (Hegedűs 34.) – Hajdú, Szekeres, Sütő, Ladányi – Wolfe, Pátkai, Kanta (Nikházi 61.), Könyves – Hrepka, Tischler (Pál a szünetben). Vezetőedző: Garami József
Gólszerzők: Simac (27.), Ramos (28.), Coulibaly (75.), illetve Pátkai (14.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik