Foci

“Be volt tojva” a Vasas

Komjáti András vezetőedző elismerte, hogy csapata védelme csődöt mondott a Debrecen elleni bajnokin.

Mint tegnap beszámoltunk róla, a nyolc mérkőzés óta veretlen Vasas tegnap hazai pályán 5-1-es vereséget szenvedett a Loki ellen, az angyalföldiek utóbbi időben parádésan teljesítő védelme egészen gyatra teljesítményt nyújtott.

A mérkőzés után Komjáti András nem is mentegette csapatát, szerinte minden adva volt a játékosainak ahhoz, hogy nagy önbizalommal lépjenek pályára, ennek ellenére mégis “kicsit be voltak tojva”. “Számomra érthetetlen módon rendkívül gyámoltalan játékot nyújtottunk, a védekezésünk ami eddig az erősségünk volt, ma csődöt mondott. Ehhez persze kellettek a rendkívül súlyos egyéni hibák is, de még egyszer hangsúlyozom, a fő probléma az volt, hogy néhányan egészen gyáván futballoztak” – fogalmazott a piros-kékeket irányító szakember.

A másik oldalon viszont minden ok megvolt az örömre, Kondás Elemér bemutatkozása a DVSC-TEVA kispadján remekül sikerült. “Megnéztem a Vasast különböző felvételeken és nagyon jól játszó és szervezett csapatot ismertem meg bennük, de ma a játékosok felvállalták a megfelelő és minőségi futómennyiséget, és amit begyakoroltunk, azokból a dolgokból sok mindent sikerült megvalósítani” – árulta el a szakvezető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik