Foci

Nem Csertői ellen készül a Hali

Pénteken délután dunántúli rangadót rendeznek a Monicomp Ligában, a 24. fordulót a Győr és a Haladás összecsapása nyitja.

Amióta Csertői Aurélnek hívják a hazai pályán játszó Győri ETO vezetőedzőjét, még nem kapott ki a gárda, két győzelem mellett három döntetlen gazdagítja a Rába-partiak eredménylistáját. Pénteken az a Szombathelyi Haladás látogat az ETO Parkba, amellyel Csertői még elkezdte a bajnokság mostani kiírását, októberben azonban szakítottak a felek.

„Az érzelmek nem számítanak, a csapatnak a soron következő hazai meccsét hozni kell, az hogy én korábban ott voltam edző azzal a játékosoknak nem kell foglalkoznia, én majd takargatom az érzelmeimet. Minden mérkőzés más, visszatérve a Zalaegerszeg elleni találkozóra utólag elégedettek lehetünk az egy ponttal, viszont a játékot egy kicsit lehet kritizálni. Néhány játékos teljesítménye nem volt megfelelő, ez egyenesen arányos azzal, hogy ne tudjál meccset nyerni. A mai magyar futballban ha tíz játékos a maximumot tudja hozni az majdnem egyenesen arányos a győzelemmel és ezt mindenkitől elvárjuk pénteken” – nyilatkozta Csertői Aurél.

Aczél Zoltán szerint csapata előnyére válhat, hogy a játékosok ismerik Csertői Aurélt, ugyanakkor nem ellene, hanem a Győr ellen fognak játszani pénteken délután.

„Természetesen mi mást, mint pontot, pontokat, jó játékot és győzelmet várok a meccstől. De azért ez nem lesz ennyire egyszerű. agy jelentőséggel bír ez a találkozó számunkra. Egyik riválisunk a Győr, szomszédvári rangadóról van szó. Ezen kívül jó lenne, ha végre megszakadna rossz idegenbeli sorozatunk. Játékosaim jól ismerik Csertői Aurélt, hiszen elég sokáig dolgoztak együtt. Ettől függetlenül természetesen nem Aurél ellen készülünk, hanem a Győr ellen. Nem a szavak, a hangzatos kifejezések, hanem a tettek fognak számítani. Úgy gondolom, picit több, mint egy hét alatt eldönthetjük a bentmaradásunkat. Jó lenne, ha az utolsó négy fordulót már úgy várnánk, hogy nincs rajtunk stressz, nyomás, teher.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik