Foci

Délczegre felfigyelt az Ingolstadt

A német csapat Czvitkovics Péterért küldött megfigyelőt, aki azonban a Siófok labdarúgóját nézte ki magának.

A Siófok labdarúgócsapata nagy hajrát indított a bentmaradásért a Monicomp Ligában, amelynek egyik állomásaként 3-2-re nyert a bajnoki címvédő Debrecen otthonában.

Az egyik gólt Délczeg Gergely (kék mezben) szerezte, aki korábban az MTK és a Ferencváros ellen is betalált. A játékos most váratlan lehetőséghez jutott – írja az NSO.

Történt ugyanis, hogy az Ingolstadt csapata (itt játszik a Brementől kölcsönvett Futács Márkó) megfigyelőt küldött Debrecenbe a Siófok elleni mérkőzésre, Czvitkovics Pétert szemlélendő.

A Bundesliga 2-ben szereplő együttes azonban nem olyan típusú játékost keres, mint a válogatott középpályás (aki mellesleg kihagyott egy büntetőt a találkozón), ellenben a jól mozgó és gólt szerző Délczeg elnyerte a játékosmegfigyelő tetszését.

Az Ingolstadt fel is vette a kapcsolatot a Siófokkal, de amint Délczeg az NSO-nak elmondta, korai még bármiről beszélni, különben is Vladan Filipovics menedzser intézi ügyeit. Ezzel együtt hízelgőnek tartja a megkeresést, de szerinte azért, mert rúgott három gólt, még nem kell elájulnia senkinek.

A Siófok legközelebb szombaton játszik, a Szolnokot fogadja a Balaton partján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik