Foci

Ráfért az öröm a Kecskemétre

Tomiszlav Szivics, a ZTE ellen diadalmaskodó Kecskemét vezetőedzője szerint csapata kiböjtölte a keddi sikert.

Ahogyan arról kedden írtunk, a Kecskemét hazai pályán lehengerlően futballozva már az első félidőben négyet rúgott a Zetének a Magyar Kupa elődöntőjének első felvonásán, a vége 5-1-es siker lett, így Tomiszlav Szivicsék megnyugtató előnyből várhatják a visszavágót.

„Még van egy második meccs, nincs még vége a párharcnak, de nem hinném, hogy nem tudunk gólt lőni idegenben. Most mondom, hogy biztos arra fogunk játszani, hogy ott is gólt rúgjunk. Gratulálok a csapatnak, az első félidő parádés volt. Sok fájdalom után egy kis öröm is jár nekünk” – nyilatkozta a KTE trénere a találkozót közvetítő Sport TV-nek.

Csank János a Zalai Hírlapnak szűken csak annyit mondott, hogy játékosai első félidei teljesítménye teljesen érthetetlen, három gólt is odaajándékoztak a KTE-Erecónak, pedig a hazaiak semmi meglepőt nem tettek.

A visszavágóra május 3-án kedden kerül sor.

Eredmény – Magyar Kupa elődöntő, első mérkőzés
Kecskemét, Széktói Stadion, 2500 néző, Vezette: Alvaro Garcia Miquel (chilei)
KTE Ereco – Zalaegerszeg 5-1 (4-0)
KTE Ereco: Ribánszki – Radanovic, Balogh B., Mohl (Farkas I. 46.) – Bori, Csukics, Ebala, Alempijevic – Tököli (Vujovic 63.), Litsingi (Dosso 74.), Foxi. Vezetőedző: Tomiszlav Szivics
Zalaegerszeg: Vlaszák – Kocsárdi (Horváth A. 46.), Bogunovic (Varga R., 24.), Miljatovic, Panikvar – Delic I. (Delic A. 73.), Kovács G. Kamber, Szalai T. – Balázs, Turkovs. Vezetőedző: Csank János
Gólszerző: Foxi (7., 90.), Tököli (18.), Litsingi (29., 34.) illetve Kamber (79.)
Sárga lap: Alempijevics (51.), Ebala (69.) illetve Varga R. (42.), Balázs (62.), Szalai (75.)
Piros lap: –

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik