Foci

Kondás Elemér a Loki új edzője

Az új szakvezető fogja irányítani a tavaszi idény hátralévő részében a bajnoki címvédő debreceni labdarúgócsapatot.

A klub hivatalos honlapján jelentették be, hogy az eddig a második csapat élén álló Kondás Elemért nevezték ki a DVSC-TEVA vezetőedzőjének. Az új trénert Sándor Tamás és Györki Gábor pályaedzők, valamint Erdélyi Miklós kapusedző segítik majd.

A 47 éves szakember a szombaton lemondott cseh Zdenek Scasnyt váltja a Loki kispadján. Kondás kinevezésének a híre már hétfőn kiszivárgott, de csak ma vált hivatalossá.

Szima Gábor klubelnök elmondta, olyan szakembert akartak, aki jól ismeri a csapatot, hiszen rövid időn belül hét bajnoki találkozó vár rájuk.

Kondás Elemér tavaly, az együttes korábbi sikeredzőjével, Herczeg Andrással egy évfolyamon szerzett pro-licences diplomát. A felnőtt csapatnál Szentes Lázár edzősködése alatt dolgozott.

Scasny decemberben érkezett a hajdúsági együtteshez, de irányításával a csapat a Monicomp Ligában mindössze egy győzelmet és három döntetlent ért el, ugyanakkor három vereséget szenvedett. A Ligakupában a döntőben kapott ki a Pakstól, a Magyar Kupától pedig a nyolcaddöntőben búcsúztatta a Kecskemét a gárdát, amely a bajnokságban a hatodik, így jelen állás szerint nem indulhat nemzetközi kupában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik