Foci

Pontokat vesztett a MU

A Manchester United csak gólnélküli döntetlenre volt képes a Newcastle vendégeként az angol bajnokságban.

Sir Alex Ferguson csapata bár magabiztosan vezeti a bajnokságot, a városi rivális City ellen elszenvedett hétvégi vereség az FA-kupa elődöntőjében minden bizonnyal nem volt túl jó hatással Rooneyék kedvére.

A MU kedden este az elmaradt bajnoki pótlásaként a középmezőnyben tanyázó Newcastle United csapatánál vizitált, de nem tudta elhozni a három pontot.

Nagy iramban kezdődött a találkozó, az első félidőben mindkét csapatnak meglett volna a lehetősége a gólszerzésre, azonban egyik fél sem tudott élni az adódó lehetőségekkel.

A folytatásban egyre nőtt a listavezető nyomása, az egyik legnagyobb helyzet Giggs előtt adódott, de a walesi veterán sem tudta előnybe juttatni csapatát. A hazaiak hatalmas lelkesedéssel sikeresen vészelték át a fenyegető rohamokat, így egy pontot sikerült otthon tartaniuk – a játék képe alapján ezzel elégedettek is lehettek.

A Manchester United számára még öt mérkőzés van hátra az angol bajnokság idei szezonjából, a Vörös Ördögök jelenleg hét ponttal vezetnek az egy találkozóval kevesebbet játszó Arsenal előtt.

Eredmény – Premier League, 33. forduló
Newcastle United – Manchester United 0-0

Ajánlott videó

Olvasói sztorik