Foci

Csank paprikás elődöntőre számít

A Kecskemét és a Zalaegerszeg kedden késő délután a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzését játssza.

Négyen vannak már csak harcban a Magyar Kupában, a Kecskemét, a Zalaegerszeg, a Kaposvár és a bajnoki címre legnagyobb eséllyel pályázó Videoton igyekszik megkaparintani a serleget, előbb azonban túl kell jutni az elődöntőn. A legjobb négyes küzdelmeit a Zalaegerszeg kecskeméti vendégjátéka nyitja, a találkozót kedden 18 órai kezdettel rendezik.

Tomiszlav Szivics, a KTE-Ereco vezetőedzője a kesport.hu-nak elmondta, győzelemre számít, ami rá is férne csapatára a zsinórban három vereség után. Tököli Attila kapcsán a szakember elárulta, pénteken járt orvosnál, aki két-három nap pihenőt írt fel neki, kedden dől el, hogy pályára lép-e a kupameccsen.

Csank János, a Zete trénere a Zalai Hírlapnak nyilatkozott a találkozót megelőzően, a bajszos vezetőedző paprikás hangulatra és késhegyre menő küzdelemre számít. Csankékat nem téveszti meg a Kecskemét hullámzó teljesítménye, ugyanakkor a kék-fehérek jó esélyt látnak a továbbjutásra, ennek érdekében már a mai találkozón gólt, gólokat remélnek.

Szerdán a Videoton Kaposvárra látogat (az a meccs is 18 órakor kezdődik), majd a visszavágókat május 3-án kedden és 4-én szerdán rendezik meg fordított pályaválasztói joggal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik