Foci

Kondás Elemér a Debrecen új edzője?

A bajnoki címvédő Debreceni VSC labdarúgócsapatának új trénerének a második csapat edzőjét nevezik ki - közölte hétfőn a távirati iroda.

A 47 éves szakember – aki eddig az NB II Keleti-csoportjában szereplő DVSC-DEAC-ot irányította – a szombaton lemondott cseh Zdenek Scasnyt váltja a DVSC-TEVA kispadján – az MTI információja szerint. A tréner megbízása a szezon végéig szól.

Kondás Elemér tavaly, az együttes korábbi sikeredzőjével, Herczeg Andrással egy évfolyamon szerzett pro licences diplomát. A felnőtt csapatnál Szentes Lázár edzősködése alatt dolgozott.

A civishir.hu oldal érdeklődésére Kondás Elemér azt mondta, egyelőre arra kapott megbízást, hogy vezesse le a hétfői edzést, hogy ki lesz a vezetőedző, majd kedden derül ki.

Scasny decemberben érkezett a hajdúsági együtteshez, de irányításával a csapat a Monicomp Ligában mindössze egy győzelmet és három döntetlent ért el, ugyanakkor három vereséget szenvedett. Szombaton a Siófok győzött Debrecenben.

A Ligakupában a döntőben kapott ki a Pakstól, a Magyar Kupától pedig a Kecskemét a nyolcaddöntőben búcsúztatta a gárdát.

AJÁNLOTT LINK:

Kondás Elemér edzést tart (civishir.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik