Foci

Döntetlen a Zete-Győr rangadón

A Zalaegerszeg hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Győri ETO csapatával a Monicomp Liga 23. fordulójában.

Az első félidőt a Zalaegerszeg nyomta meg jobban, az első nagyobb helyzet azonban az ETO előtt adódott, a 27. percben Dinjar lépett ki egy remek indítással a zalai védők közül, bombája azonban elzúgott a felső léc felett, Sipos kapus ért a labdába ujjheggyel.

Az iramra nem lehetett panasz, a kapuk ugyanakkor csak elvétve forogtak veszélyben, 0-0-val fordultak a felek.

A második félidő elején nem kellett sokat várni a gólra, egy zalai szöglet után két győri is a labdára startolt, a játékszer pedig Ganugrava lábáról saját hálójába pattant, öngóllal szerezte meg a vezetést Csank János legénysége.

A szakvezetők cserékkel próbáltak frissíteni csapatukon, majd a rossz formában játszó halmozó Eugene rántotta le Ahmet Delicet a jobb oldalon, sárgát kapott érte, azonban ez volt a védő második figyelmeztetése, tíz emberre fogyatkozott Csertői Aurél csapata.

A 80. percben egy szöglet után Sztanisics csúsztatását még a felső lécre tolta Sipos, a kipattanóból Völgyi azonban a hálóba bombázott, emberhátrányban egalizált az ETO!

A végén még Ahmet Delic szabadrúgásból megpróbálkozhatott a három pont megszerzésével, a slusszpoén azonban elmaradt, 1-1-es döntetlent hozott a dunántúli rangadó, Csertői Aurél lehet elégedettebb az egy ponttal, a trénerrel ráadásul továbbra is veretlen a Rába-parti együttes.

Eredmény – Monicomp Liga – 23.forduló
Zalaegerszeg, ZTE Aréna, 2700 néző, Vezette: Vad II. István
Zalaegerszeg – Győri ETO 1-1 (0-0)
Zalaegerszeg: Sipos – Kocsárdi, Miljatovic, Bogunovics, Panikvar – Simonfalvi (I. Delic, a szünetben), Horváth A. (Rajcomar, 77.), Kamber, Balázs – Simon (A. Delic, 66.), Turkovs Vezetőedző: Csank János
Győri ETO: Sztevanovics – Fehér Z., Eugene, Sztanisics, Völgyi – Kiss M., Ganugrava (Bouguerra, 65.) Pilibaitis, Dinjar – Koltai (Dudás, 57.), Alekszidze (Totadze, 73.) Vezetőedző: Csertői Aurél
Gólszerző: Ganugrava (48. – öngól) illetve Völgyi (79.)
Sárga lap: Balázs (39.) illetve Eugene (36.), Völgyi (63.), Totadze (74.), Ganugrava (80.)
Piros lap: Eugene (71.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik