Foci

Győztes meccsen jubilálna a Fradi veteránja

A Monicomp Liga második helyén álló a Ferencváros a Vasas-HÍD gárdáját fogadja a 23. fordulóban.

A zöld-fehéreknél egy játékos nem mindennapi jubileumhoz érkezhet, amennyiben pályára lép a péntek esti összecsapáson, úgy Dragóner Attila 350. meccsén öltheti magára a Fradi dresszét.

„Örülök, hogy ilyen kerek számhoz érkezek, remélem győzelemmel tudom majd megünnepelni. Számomra nem okoz problémát, ha csereként kell pályára lépnem, a fontos, hogy segíteni tudjam a Ferencvárost. A Vasas tavasszal egy egységes, masszív csapat, stabil védelemmel. Ferenczi Pista, Lisztes Krisztián és Kulcsár Dávid személyében három kiváló képességű, egykori Fradi-játékossal rendelkeznek, ők mindannyian a csapat meghatározó labdarúgói. Ennek ellenére jó játékban és három pontban bízom” – idézi az ftc.hu Dragónert.

Komjáti András, a Vasas-HÍD vezetőedzője szerint teher alatt nő a pálma, azaz játékosainak plusz terhet is jelenthetne az Üllői úton való játék, de a kiesés elkerülése miatt amúgy is nyomás alatt játszanak fordulók óta.

„Az viszont kétségtelenül külön pikantériát ad a találkozónak, hogy a keretünkből többen is játszottak korábban a Ferencvárosban. Ezeket a dolgokat mind átbeszéltük a taktikai értekezleten is, úgyhogy fejben felkészültünk rájuk. Szeretnénk nyerni, ennek szellemében lépünk pályára, nem fogjuk feladni a gólszerzés lehetőségét, amit az összeállításunk is tükröz. Egy kérdésben vagyok bizonytalan, nem döntöttem még el, hogy Kulcsár Dávidot a védelemben vagy a középpályán szerepeltessem-e” – mondta Komjáti a labdarugas.vasassc.hu-nak.

Az őszi odavágón a Ferencváros az Illovszky Rudolf Stadionban tudott nyerni 3-1-re, André Schembri szerzett egy szemet gyönyörködtető triplát a bajnokság 8. fordulójában. A pénteki találkozóra 19 órai kezdettel kerül sor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik