Foci

Cruyff Messiben hisz, Ronaldóban kevésbé

A háromszoros aranylabdás holland legenda szerint Lionel Messi jó úton halad afelé, hogy minden idők egyik legjobb játékosa legyen.

Johan Cruyff ugyanakkor hozzátette, nincs meggyőződve arról, hogy a Real Madrid portugál támadója, Cristiano Ronaldo képes lesz-e olyan pályafutást produkálni, amellyel bekerülhet a sportág legnagyobbjaiként számon tartottak táborába.

A 63 éves volt futballista úgy fogalmazott, a kétszeres aranylabdás Messi azon az úton halad, amelynek végén olyan legendák közé kerülhet majd, mint a brazil Pelé, az argentin Diego Maradona vagy Alfrédo di Stefano.

A jelenleg a katalán válogatott szövetségi kapitányaként dolgozó holland szakember szerint Ronaldónak kevesebb az esélye erre, a portugál aranylabdás ugyanis “sokkal inkább játszik erőből”, míg a sportág nagy alakjai – Messihez hasonlóan – elképesztő technikai tudással rendelkeztek.

Messi és Ronaldo legközelebb szombaton kerül szembe egymással, amikor a Real Madrid a spanyol bajnokság örökrangadóján fogadja a Barcelonát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik