Foci

Bravúrra készül a Paks a Loki ellen

A Debrecen minimális előnyből várja a Ligakupa döntőjének visszavágóját, de már a hétvégére is gondolnak.

Egy héttel ezelőtt a címvédő hajdúságiak hazai pályán 2-1-re győzték le a Paks együttesét a labdarúgó Ligakupa döntőjének első felvonásán, akkor az a Salami is betalált, aki gerincfájdalmak miatt nem tartott csapatával a visszavágóra.

Rajta kívül is lesznek hiányzók a Lokinál a ma 17:30-kor kezdődő visszavágón, hiszen Dombi Tibor sérült, Szakály Péter pedig megbetegedett. Zdenek Scasny vezetőedző elmondta, már a Siófok elleni szombati bajnokira is gondolnak, így vegyes kerettel készülnek a Ligakupa elhódítására.

A cseh mester hozzátette, bíznak benne, hogy sikerül majd megvédeni a címüket, de óvatosnak kell lenniük, mert a Paks minden bizonnyal gyorsan megpróbálja majd ledolgozni a hátrányt. A DVSC honlapjának tájékoztatása szerint várhatóan a Novakovics – Nagy Z., Simac, Komlósi, Nikolov – Kulcsár, Ramos, Bódi, Farkas – Kabát, Mokánszki összeállítású együttes fut majd ki a pályára.

Kis Károly, a Paks trénere elmondta, csapatának bravúrra van szüksége a kupa elhódításához, mivel ellenfelük kiváló játékosokkal rendelkezik. A szakember annak ellenére nyilatkozott így, hogy a bajnokságban történetesen jobban állnak a zöld-fehérek.

Mint megjegyezte, a fegyelmezett védekezés mellett folyamatos támadójátékra van szükség, és a rögzített helyzeteknél is jobban kell koncentrálni. A hazaiak várható kezdőcsapata: Csernyánszki – Heffler, Szabó, Gévay, Báló – ifj. Haraszti, Sifter, Nagy I., Vayer – Vári, Kiss T.

Ligakupa – Döntő, visszavágó:

Paksi FC – Debreceni VSC-TEVA (Paks, 17 óra 30 perc)

Az első mérkőzésről szóló tudósításunkat itt olvashatják!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik