Foci

Csodacsere volt Dzsudzsákék veszte

A PSV Eindhoven hiába vezetett, 2-2-es döntetlent játszott a Heerenveen együttesével a holland bajnokságban.

Természetesen Dzsudzsák Balázs a kezdőben kapott helyet a hazai pályán játszó eindhoveni együttesben, honfitársunk pedig az első félidőt domináló csapata egyik legaktívabb tagja volt. Gólnélküli állásnál fordultak ugyan a csapatok, de nem kellett sokat várni a hazai találatra, Lens juttatta előnybe a PSV-t, majd ugyanő Dzsudzsák szabadrúgása után is betalált, de lesről, így a játékvezető érvénytelenítette a célt..

A vendégek trénere, Ron Jans a 67. percben küldte be a mindössze 20 esztendős Luicano Narsinghet, a szélvészgyors holland középpályás pedig mindössze hat minutum alatt kiosztott két asszisztot, előbb Assaidi, majd Dost talált be remek passzából.

A fiatal nem sokkal később még Goumát is kiállíttatta, a vendégek huszonnégyese ugyanis őt is lefutotta volna, ha nem rántja le a hazaiak játékosa. Fred Rutten becserélte Toivonent, aki szezonbeli 14. góljával beállította a 2-2-es végeredményt, ugyanakkor a PSV nem tudta kihasználni, hogy Bodor Boldizsár góljának köszönhetően a Twente fontos pontokat szórt el a Roda ellen.

Dzsudzsák Balázs kezdőként végigjátszotta a mérkőzést.

Eredmény:
PSV Eindhoven – Heerenveen 2-2 (0-0)
Gólszerző: Lens (58.), Toivonen (90.) illetve Assaidi (70.), Dost (73.)
Kiállítva: Bouma (81.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik