Foci

Hármat lőttek Máltának a magyar fiatalok

Az U18-as labdarúgó-válogatott második felkészülési mérkőzésén már nyerni tudott a festői szépségű Gozo szigetén.

Tuboly Frigyes együttese már hétfőn is összecsapott a máltai házigazdák korosztályos válogatottjával, akkor azonban a mezőnyfölény kiharcolása mellett csak egy gól nélküli döntetlenre voltak képesek.

A mai, festői környezetben megrendezett második felkészülési mérkőzésen már a kapu előtt is jobban ment a magyar fiataloknak, rögtön a 10. percben Erdélyi László fejelte a kapuba Kapacina Valér szögletét. Nyolc percre rá ismét Erdélyi volt eredményes egy szép akció végén, majd a szünet előtt akár triplázhatott is volna, de miután fejesét védte a máltai kapus, a kipattanót Holman Dávid lőtte a hálóba.

A második félidőben szépítettek a házigazdák, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint mindez egy érthetetlenül megítélt büntetőből sikerült nekik.

“Jól futballoztunk, és a kínálkozó lehetőségeinkből ezúttal hármat értékesíteni is tudtunk” – nyilatkozta az mlsz.hu-nak Tubuly Frigyes szövetségi edző. Hozzátette, a végjátékban pontosabbnak kell lennie a csapatnak, hogy sikerüljön előbbre lépni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik