Foci

Szenvedett a Videoton Szolnokon

Ennek pedig az lett a vége, hogy csak egy pontot szerzett Mezey György csapata a sereghajtó otthonában.

Ha a listavezető és a sereghajtó találkozik, abban mindig benne van a bombameglepetés lehetősége. Láttunk már ilyet, nem is egyszer – hazánkban és külföldön egyaránt.

A Videoton utcahosszal vezeti a bajnokságot, de figyelmeztetés lehetett számára, hogy a Ferencváros 1-0-s győzelmet aratott pénteken az Újpest felett, így „megközelítette” 9 pontra a fehérváriakat.

A Szolnok a tavasszal gyűjtögeti a pontokat: döntetlen a Pápa és a Honvéd ellen, győzelem a Kecskemét felett. És az első félórában bizony lefocizta a bajnokjelöltet a hazai csapat. Zsolnai 15. percben szerzett gólja mellett jöhetett volna a következő, de Remili kétszer is pontatlanul célzott.

Aztán ahogy lenni szokott, egy védelmi hiba után Gosztonyi és Alves ólálkodott elöl, utóbbi a hálóba lőtte a labdát, 18. szezonbeli gólját szerezve. A 36. percben Bozsovics egy kifutásánál letalpalta Remilit, akit hosszú ideig ápolni kellett. Később Vaskó kapott Milicsicstől a másik oldalon, nem kímélték egymást a felek.

A második félidőre az ember azt várta, a Vidi majd rohamozni fogja a Szolnok kapuját, ez azonban elmaradt. A hazaiakat Némedi jól mozgatta, egyenrangú partnerei voltak a listavezetőnek a hazai játékosok. Sőt, a győzelem is benne volt a levegőben, a 82. percben például éppen Némedi volt az, aki nagy helyzetben hibázott.

A Szolnok maradt az utolsó, 14 pontja van a 19 pontos Siófok mögött, míg a Videotonnak 10 pontosra olvadt előnye az élen.

Eredmény – Monicomp Liga, 21. forduló:

Szolnoki MÁV – Videoton 1-1 (1-1)
gólok:
Zsolnai (15.), illetve Alves (32.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik