Foci

Ronaldo és Benzema sem játszhat a Tottenham ellen

José Mourinho szerint ugyanakkor a hétvégi bajnoki fontosabb lesz, mint a BL-negyeddöntő első felvonása.

A spanyol pontvadászatban a Barcelonát üldöző királyi gárda jelenleg öt ponttal van lemaradva az első helytől, így nem hibázhatnak, ha életben akarják tartani bajnoki reményeiket. Szombaton a Real hazai pályán fogadja a Sporting Gijon együttesét, míg a Barcelona a Villarrealhoz látogat.

Jövő hét kedden már a Tottenham lép színre Madridban, José Mourinho szerint viszont az a meccs nem lesz olyan döntő fontosságú, mint a Sporting elleni bajnoki, illetve a Barca elleni egymeccses kupadöntő.

A szakvezető úgy véli, amennyiben a Bajnokok Ligája negyeddöntő első felvonásán nem nyernek, még mindig van esély a javításra a visszavágón, ha viszont a bajnokságban hibáznak, elúszott az első hely.

Mourinho dolgát nem könnyítik meg kulcsjátékosainak sérülései: Cristiano Ronaldo, Benzema és Marcelo a legutolsó információk szerint leghamarabb csak a jövő heti, Athletic Bilbao elleni bajnokin lesznek bevethetők. Jó hír viszont a madridiaknak, hogy Gonzalo Higuain a vártnál hamarabb felépült sérüléséből, így rá már számíthat a szakvezetés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik