Foci

Közönségkedvencet igazolhat a Manchester

Ashley Young nem hosszabbította meg a szerződését az Aston Villával, egyesek szerint a szélsőt már semmi sem tartja vissza, hogy a Unitedbe igazoljon.

Az angol válogatott és az Aston Villa szélsője, a 25 esztendős Ashley Young visszautasította klubja új, 80 ezer fontos heti fizetéssel kecsegtető szerződésajánlatát, egy a nemzeti csapathoz közel álló forrás szerint ráadásul a játékos Manchesterbe szerződése volt a téma a Wales és a Ghána elleni mérkőzések között a Háromoroszlánosok öltözőjében – Young mindkettőn játszott.

A labdarúgót már régóta csábítja a Liverpool és a Tottenham, azonban most Sir Alex Ferguson is beszállt a licitálásba, a Villa 20 milliót kaphat legjobbjáért, a játékos pedig heti 100 ezret – fontban természetesen. Young szerződése 14 hónap múlva lejár, azaz csapata a mostani nyáron szakíthat vele a legtöbbet.

A szélső 2007-ben érkezett az Aston Villához közel 10 millióért, 149 Premier League-meccsen 29 gólt jegyzett, így hamar a szurkolók kedvencévé vált. Ashley Young a válogatottban is remek évet fut, Fabio Capello új, 4-3-3-as rendszerében lubickol a szélen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik