Foci

Megvan a Fradi új vezérigazgatója

A korábbi kommunikációs igazgató, Orosz Pál lett az FTC Zrt. vezérigazgatója.
Kapcsolódó cikkek

Mint ahogy arról már írtunk, a Ferencváros labdarúgócsapatának háza táján nagy változások mennek végbe a héten, szerdán jelentették be, hogy Kubatov Gábor, az FTC elnöke szándéknyilatkozatot írt alá Kevin McCabe-el a Zrt., a stadion és az azt körülvevő terület visszavásárlásáról.

Igazgatótanácsot is választottak, Kovács Róbert, ifj. Springer Miklós, Dr. Berzeviczy Attila, Kocsis Máté és Kubatov Gábor lesznek a tagjai. Csütörtökön az előzetes bejelentéseknek megfelelően megnevezték a vezérigazgatót is, Orosz Pál látja el ezt a szerepet a jövőben.

Kubatov Gábor a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy már folynak a tárgyalások Várszegi Gáborral a kereskedelmi jogok visszavásárlásáról is.

Orosz Pál székfoglaló beszédében elmondta: a Ferencvárosnál csak a bajnoki cím lehet a cél, ő ennek szellemében kezdi el a munkát. A mostani viszonyokat figyelembe véve azonban a 2. helyezés is jó eredmény, ezért Prukner László teljes bizalmat élvez. Júniusig megtörténik a Zrt. teljeskörű átvilágítása, melynek költségeit McCabe állja, jövő hét végéig pedig megtörténhet az átadás-átvétel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik