Foci

Balotelli: drága hiba?

A Manchester Citynél egyre jobban azon a véleményen van mindenki, hogy kidobott pénz volt az a 24 millió font, amit az Inter kapott a támadóért.

Mario Balotelli nem tétlenkedik Manchesterben, nyári érkezése óta valamivel mindig felhívja magára a figyelmet. Az első meccsén, a Temesvár ellen csereként lépett pályára, majd gólt lőtt, ám térdsérülést is szenvedett, ami miatt három hónapig nem számíthatott rá Roberto Mancini.

Ezt követően piros lapokkal hívta fel magára a figyelmet, majd azzal, hogy miután decemberben megkapta a Golden Boy-díjat azt nyilatkozta, a korábbi győztesek közül csak Lionel Messi volt jobb nála – az argentin és az olasz mellett Rafael van der Vaart, Wayne Rooney, Cesc Fabregas, Sergio Agüero, Anderson és Alexandre Pato érdemelte ki a Tuttosport kitüntetését.

Március közepén a Dinamo Kijev ellen talpalta le ellenfelét teljesen feleslegesen már az első félidőben, ezzel hozzájárulva csapata kieséséhez az Európa Ligából, a klubja emiatt kétheti fizetésétől vonta meg, azaz 200 ezer fonttal lett rövidebb. A közelmúltban pedig azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy dartsot dobott be egy ablakon, oda, ahol a City fiataljai tartózkodtak, szerencséjére senki sem sérült meg, de ugrott újabb egyhavi bére – azaz a márciust 300 ezer mínusszal zárja.

Ezeken kívül már összeveszett Jerome Boatenggel, kétszer is látványosan dúlt-fúlt, miután Roberto Mancini lecserélte (a West Ham United és a Notts County ellen), illetve egyszer behajtott egy női börtönbe csak azért, hogy körülnézzen.

A klubnál egyre többen kezdik úgy érezni, hogy Balotelli csak kolonc a csapat nyakán, ugyanis annak ellenére, hogy egy hatalmas tehetség, folyamatos kihágásaival rendre saját maga ellen dolgozik, így a Citynél jó páran úgy vélik, kidobott pénz volt érte a 24 millió font a nyáron.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik