Foci

Buffon lehet a tulajdonost váltó AS Roma első célpontja

A Juventus kapcsán már a világbajnok kapus utódjáról pletykálnak.

Mint beszámoltunk róla, Thomas Di Benedetto amerikai vállalkozó sztárjátékosokat és új stadiont ígért az AS Roma csapatának, amennyiben a tárgyalások után sikerül megvásárolnia a fővárosi klubot. Most úgy tűnik, Di Benedetto húsz napon belül a Roma új tulajdonosa lehet, ez pedig az átigazolási pletykák áradatát is beindíthatja.

A Juventus világbajnok kapusát, Gianluigi Buffont már szóba is hozták a Farkasokkal: a 33 éves hálóőr fizetését klubja a költségcsökkentés jegyében jelentősen csökkentené, ez pedig akár váláshoz is vezethet. Érdemes hozzátenni, hogy Buffon távozása szinte minden évben felmerül, ezek a híresztelések azonban eddig mindig hamisnak bizonyultak.

Egyes sajtóértesülések szerint amennyiben a Roma valóban bejelentkezne a világklasszis kapusért, a Juve a pénz mellett cserébe Mirko Vucinic játékjogát is szívesen fogadná. Egyesek már azt is tudni vélik, hogy Buffon utódja a torinóiaknál Maarten Stekelenburg, az Ajax játékosa lehet. A lehetőséget a holland kapus ügynöke sem vetette el, szerinte az olasz rekordbajnok komoly esélyes lehet a védencéért zajló átigazolási küzdelemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik