Foci

Rudolf és Priskin is kezd

Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte a hollandok elleni kezdőcsapatot.

Egervári Sándor már hétfőn jelezte, hogy több helyen is változtat a pénteki kezdőcsapathoz képest, az mlsz.hu cikkéből pedig azt is megtudhatjuk, hogy a formáción is változtatott szövetségi kapitányunk.

A kapuban Fülöp Márton váltja Király Gábort, míg előtte Lázár Pál, Vanczák Vilmos, Juhász Roland és Laczkó Zsolt alkotja a védőnégyest. A középpályán Gera Zoltán és Dzsudzsák Balázs is kezdeni fog, mellettük a Zaragoza fiatalja, Pintér Ádám, illetve a pénteki összecsapáson csereként beálló Vadócz Krisztián kap még lehetőséget.

A támadósort ezúttal két játékos alkotja, Rudolf Gergelynek a legutóbb szintén csereként beálló Priskin Tamás igyekszik segíteni majd megbontani Bert van Marwijk legénységének védelmét.

Egervári Sándor kezdőcsapata:
Fülöp Márton – Lázár Pál, Vanczák Vilmos, Juhász Roland, Laczkó Zsolt – Gera Zoltán, Pintér Ádám, Vadócz Krisztián, Dzsudzsák Balázs – Rudolf Gergely, Priskin Tamás

A cserepadon kap helyet Király Gábor, Komlósi Ádám, Czvitkovics Péter, Koman Vladimir, Varga József, Tököli Attila és Koltai Tamás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik