Foci

Nagy bulira készülnek a holland drukkerek

A magyar szurkolók hamarabb kezdtek hangolni az esti meccsre Amszterdamban, mint a helyiek. Ők majd este örülnének.

A hollandok magabiztosan, többgólos siker reményében várják az esti találkozót. “Sima győzelmet várok a fiúktól, nagyon jó csapatunk van, amely bárki ellen esélyesként lép pályára. Remélem, most is legalább négy gólt lövünk majd, mint pénteken” – mondta az MTI-nek egy holland szurkoló.

Hozzátette: az Oranje mérkőzései előtt általában a Dam téren gyűlnek össze a narancsmezbe öltözött drukkerek, majd az összecsapások után rendszerint ugyanitt kezdődik a fieszta.

“Miután nyertünk, nagy buli lesz, szerintem addig iszunk majd a kocsmákban, míg ki nem dobnak minket” – tette hozzá a drukker, a bevált “menetrendet” ismertetve.

Bert van Marwijk szövetségi kapitány vezetésével a hollandok 2008 óta 35 mérkőzésen mindössze kétszer szenvedtek vereséget, ezek egyike a tavalyi világbajnoki döntő volt, melyben a spanyolokkal szemben maradtak alul.

A meccs este fél kilenckor kezdődik. A két csapat pénteken a Puskás Ferenc Stadionban találkozott egymással, akkor simán, 4-0-ra diadalmaskodott a vb-második gárda.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik