Foci

Mourinho visszatér Angliába

A portugál szakember szerint a következő állomáshelye ismét a szigetországban lesz.

José Mourinho egy londoni hotelben beszélt a munkájáról és elmondta, hiányzik neki Anglia, és úgy véli, ő is hiányzik a Premier League-nek. A tréner és családja nagyon jól érezték magukat a ködös Albionban, de elárulta, hogy miután a Real Madrid harmadszor is megkereste, már nem volt képe nemet mondani – három évre szerződött a fővárosba.

Az eddigi spanyolországi munkáját úgy foglalta össze, hogy a Real a világ legnagyobb klubja, épp emiatt a legnehezebb feladatok egyike is. Olaszországban azért vállalta el az Inter vezetőedzői posztját, mivel mindenkitől hallotta, hogy Itália a taktika hazája, ezért mindenképpen ki szerette volna magát próbálni a Serie A-ban.

Angliára visszakanyarodva úgy fogalmazott, hogy a Premier League egy speciális közeg, sokan kérdezték már, miért szereti annyira, erre pedig még sosem tudott egyértelmű választ adni, egyszerűen csak rajong az angol bajnokságért.

Mondandóját azzal zárta, hogy szeretné élvezni a munkáját, szeretné élvezni a labdarúgást, a következő munkáját pedig biztosan Angliában vállalja el, ezt már jelezte is az ügynökének. A szigetországi lapok a Chelsea-t, a két manchesteri csapatot, illetve a Tottenhamet emlegetik, mint José Mourinho következő állomáshelyét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik