Foci

Mourinho szerint visszaestek az angol sztárklubok

A Chelsea volt mestere szerint korábban nem lehetett ennyit hibázni a bajnokságban.

A kétszeres BL-győztes szakvezető felidézte az Angliában eltöltött első évét, amikor a Chelsea-vel folyamatosan nyerniük kellett a bajnokságban, mert egyetlen botlás is megbosszulta magát az ellenfelek erőssége miatt. José Mourinho 2004 júniusától 2007 szeptemberéig volt a londoni alakulat edzője, ez idő alatt kétszer nyert bajnokságot, rögtön az első évében az élen végzett csapatával.

A Real Madrid vezetőedzője szerint a Premier League alakulatai közül jelenleg mindegyiknek vannak nehézségeik, sok pontot is elhullajtanak, ami minőségi visszaesést jelent. Az angol első osztályt jelenleg a Manchester United vezeti, Sir Alex Ferguson csapata harminc mérkőzéséből tizennyolcat nyert meg, kilencszer játszott döntetlent, emellett pedig háromszor kapott ki.

A Bajnokok Ligája legjobb nyolc együttese között Mourinho szavai ellenére is találhatunk három angol csapatot, közülük a Tottenham pont a portugál szakember által irányított Real Madriddal küzd majd meg az elődöntőbe kerülésért. A “Special One” szerint a Spurs nagyon erős alakulat, ezt bizonyítja, hogy az Intert és a Milant is legyőzték. Hozzátette, véleménye szerint azért az ő csapata jobb, így továbbjutást vár a párharctól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik